Ad


فاطمه معتمدآریا داور جشنواره بین المللی «موج» شد

تریبون هنر: ابراهیم حصاری ترکیب داوران بخش «بین‌الملل» چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش را اعلام کرد.

به گزارش تریبون هنر، ابراهیم حصاری دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش داوران بخش «بین الملل» این رقابت سینمایی را بدین شرح معرفی کرد: از ایران فاطمه معتمدآریا در کنار دو داور خارجی شامل «امیلیو دیا چی یسا» از ایتالیا و «ایرینا روئیز فیگه روآ» از پاناما داوری بخش «بین‌الملل» چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش را برعهده داشتند.

وی افزود: در این دوره از جشنواره در مجموع ۵ هزار و ۳۲۲ فیلم از ۱۲۰ کشور به دبیرخانه ارسال شده بود که درنهایت از بین آثار ارسالی، بعد از بازبینی ۶۱ فیلم داستانی و مستند برای ۲ بخش مسابقه «ملی» و «بین‌الملل» انتخاب شدند.

به گفته ابراهیم حصاری، در این بین ۴۱ فیلم در بخش «ملی» و ۲۰ فیلم در بخش «بین‌الملل» به داوری نهایی رسیدند که از بین آثار بخش بین الملل ۶ فیلم ایرانی بودند.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم «موج» کیش اعلام کرد: فیلم های بخش بین‌الملل از کشورهای سوئد، عراق، مراکش، اسپانیا، تانزانیا، اوکراین، آمریکا، فرانسه، لبنان، کلمبیا، غنا، اتریش، سوریه، پرو، هند، مکزیک، یونان و نروژ بوده اند.

حصاری در پایان گفت: اسامی برندگان بخش های ملی، بین‌الملل و فیلمنامه در اختتامیه جشنواره معرفی می شوند.

«امیلیو دیا چی یسا» از ایتالیا بنیانگذار، جشنواره فیلم ریور در پادوای ایتالیاست که تاکنون پانزده دوره را پشت سرگذاشته است. او که فارغ التحصیل دانشکده معماری ونیز است کار خود را در سینما با فیلمبرداری مستندهای موسیقی برایان انو، جان لوری ، آرتو لیندزی و لیدیا لانچ آغاز کرد و تا کنون فیلمبرداری تعداد زیادی فیلم مستند و داستانی را در ایتالیا و اقصی نقاط جهان به عهده داشته است. او چندین فیلم داستانی و مستند را کارگردانی کرده و در فستیوال های بین المللی به عنوان داور حضور داشته است.

«فاطمه معتمدآریا» بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون ایران است و به عنوان یکی از پرافتخارترین بازیگران سینمای ایران شناخته می‌شود.

وی که شروع فعالیتش در تلویزیون با عروسک‌گردانی مجموعه «مدرسه موش‌ها» در سال ۱۳۶۰ بوده در این سال ها در فیلم ها، تئاترها و مجموعه های تلویزیونی مطرحی ایفای نقش کرده و همکاری با کارگردانان مطرح ایرانی را در کارنامه دارد.

«ایرینا روئیز فیگه روآ» از پاناما تهیه کننده، محقق و مدرس سینما و همچنین پایه گذار اولین کمپ فیلمسازی مستند در آمریکای لاتین است. وی در سال ۲۰۱۲ جشنواره بین المللی آکامپادوک را در شهر لاویادلوس سانتوس پاناما پایه گذاری کرده است. این جشنواره زیرمجموعه کمپ فیلمسازی اوست که تاکنون بیش از ۸۰ فیلم مستند توسط دانشجویان از کشورهای مختلف در آن ساخته شده و جایگاه او را به عنوان بزرگترین تهیه کننده فیلم مستند درپاناما تثبیت کرده است. برگزاری کارگاه های آموزشی سینما، تدریس در مدارس سینمایی آمریکای لاتین و همچنین داوری فستیوال های بین المللی از دیگر فعالیت های اوست.

چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش به دبیری ابراهیم حصاری از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ فوریه ۲۰۲۱ مصادف با ۳۰ بهمن لغایت ۳ اسفند طبق پروتکل های بهداشتی در جزیره کیش برگزار می شود.

 

تاریخ انتشار :۳۰ بهمن ۱۳۹۹

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • برگ برنده‌ای به‌نام طغیان / نگاهی به سریال پوست شیر

    تریبون هنر: یکی از برگ‌های برنده سریال محبوب «پوست شیر»، شجاعت جمشید محمودی و رضا بهاروند در خلق شخصیت‌هایی است که میانه چندانی با محافظه‌کاری ندارند. به گزارش تریبون هنر در مورد دلایل موفقیت سریال پوست شیر که به‌تازگی پخش فصل سوم آن در پلتفرم فیلم‌نت آغاز شده است، می‌توان […]

  • گلشیفته فراهانی و آداب دشمنی
    گلشیفته فراهانی و آداب دشمنی
    یادداشت سید عبدالجواد موسوی

    تریبون هنر: همین اول بگویم که قصد این یادداشت دفاع از گلشیفته فراهانی نیست. این را گفتم تا آدم های عجولی که می خواهند با خواندن دو کلمه کامنت بگذارند و یا تکلیف دنیا و آخرت نویسنده را فوری روشن کنند حساب کار دستشان بیاید. دیگر آن که گلشیفته فراهانی […]

  • در  یک سال گذشته پنج سریال از نظر امتیاز و محبوبیت، بهترین جایگاه را در IMDB داشته اند. بارها اتفاق افتاده که بعضی از سریال‌ها در گذر زمان در ذهن مخاطبان خود باقی مانده اند

    تریبون هنر: در  یک سال گذشته پنج سریال از نظر امتیاز و محبوبیت، بهترین جایگاه را در IMDB داشته اند. بارها اتفاق افتاده که بعضی از سریال‌ها در گذر زمان در ذهن مخاطبان خود باقی مانده اند و فقط به دیدن چندساعته ختم نشده اند بلکه طرفداران آن ها، سبک […]

  • شرکت در جشنواره فجر خیانت نیست / یادداشت عبدالجواد موسوی

    تریبون هنر _ سید عبدالجواد موسوی: چیزی نوشته بودم درباره جشنواره های فجر و بیشتر فیلم فجر. طبیعی است که برپایی جشنواره در چنین روزهایی که حال خیلی ها خوب نیست از نظر من کار چندان درستی نباشد و اصلا در چنین روزگارانی برپایی هرگونه جشنواره ای را دهن کجی […]

  • داریوش رفیعی؛ 64 سال پس از مرگ در اوج جوانی

    تریبون هنر: ۶۴ سال از درگذشت داریوش رفیعی، خواننده جوانمرگ موسیقی ایران گذشت. او در اوج شهرت به دلیل اعتیاد و تزریق آمپول کزار درگذشت. داریوش رفیعی در روز ۴ دی ۱۳۰۶، در بم به دنیا آمد. وی فرزند لطفعلی رفیعی، نماینده مردم بم در مجلس شورای ملی بود. پس […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad