Ad


کدام هنرمندان ایرانی به جام‌جهانی رفتند؟

تریبون هنر: جام‌جهانی یک اتفاق ورزشی صرف نیست. رویدادی است که با محوریت ورزش جذاب فوتبال، محلی برای عرضه قابلیت‌های فرهنگی هنری کشورها محسوب می‌شود. با چنین نگاهی در جام‌جهانی قطر ۲۰۲۲ به موازات رقابت فوتبالیست‌های کشورمان در مستطیل سبز استادیوم‌ها، هنرمندان ایرانی نیز مشغول کاراند.

به گزارش تریبون هنر، در جام جهانی قطر هنرمندان کشورمان در عرصه‌های مختلف حضور دارند؛ از گروه‌های موسیقی گرفته تا طراحان عروسک و مد و لباس.

در این رویداد جهانی، گروه‌های هنری «فرخه»، «آوای موج»، «آنامیس»، «ارکستر سرانه» و «گروه عروسک‌های غول پیکر» فعالیت می‌کنند.

گروه‌ آوای موج به مدت سه روز در دو مجموعه madinatahan و
Barahat al janoub به مدت چهار روی صحنه رفتند. این گروه موسیقی همچنین در فیفا فن زون اجرا داشت.

 

گروه آنامیس (میناب) هم در کورنیش و استادیوم بن علی پیش از بازی ایران و ولز و در سوق واقف اجرا داشت.

گروه فرخه با اجرای حرکات موزون، در بهارات الجنوب و مدینتهان به مدت چهار روز روی صحنه رفتند. این گروه هنری همچنین در فیفا فن زون و استادیوم بن علی پیش و بعد از بازی ایران و ولز اجرا داشتند.

گروه ارکستر رسانه در افتتاحیه نمایشگاه ایران در کتارا روی صحنه رفتند و همچنین پنج شب اجرا در استیج مرکز فرهنگی هنری مسیلا و همچنین قطر مول را عهده‌دار بودند.
از دیگر برنامه‌های هنرمندان ایرانی در جریان رقابت‌های جام جهانی به گروه نقالی برمی‌گردد. این گروه با اجرای بهاره جهاندوست و مرشد ناری در شهرک فرهنگی کتارا اجرا داشتند.
عروسک‌های غول پیکر متعلق به گروه حامد زارعان است که در کورنیش به مدت پنج شب و در شهرک فرهنگی کتارا برای حاضران در جام‌جهانی اجرا دارند. این عروسک‌ها با گروه‌های مختلف موسیقی ایرانی و غیرایرانی نیز به اجرای برنامه پرداختند.

برپایی نمایشگاه مد و لباس و صنایع دستی از دیگر برنامه‌های هنرمندان ایرانی در قطر است. نمایشگاه اصلی در شهرک فرهنگی هنری کتارا برقرار است و مجموعه‌ای از ۱۰ طراح لباس برتر ایرانی در آن به نمایش درمی‌آید.

 

جام جهانی قطر ۲۰۲۲ از ۲۹ آبان ماه آغاز به کار کرده است و تا ۲۷ آذر ماه ادامه دارد. تیم ملی ایران فردا ـ سه‌شنبه ـ آخرین رقابت خود از مرحله گروهی را انجام می‌دهد و در صورت برد مقابل امریکا به طور قطع به مرحله بعد صعود می‌کند. تساوی در این بازی هم احتمال صعود ایران را زنده نگه می‌دارد.

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ آذر ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad