Ad


کدام هنرمندان ایرانی به جام‌جهانی رفتند؟

تریبون هنر: جام‌جهانی یک اتفاق ورزشی صرف نیست. رویدادی است که با محوریت ورزش جذاب فوتبال، محلی برای عرضه قابلیت‌های فرهنگی هنری کشورها محسوب می‌شود. با چنین نگاهی در جام‌جهانی قطر ۲۰۲۲ به موازات رقابت فوتبالیست‌های کشورمان در مستطیل سبز استادیوم‌ها، هنرمندان ایرانی نیز مشغول کاراند.

به گزارش تریبون هنر، در جام جهانی قطر هنرمندان کشورمان در عرصه‌های مختلف حضور دارند؛ از گروه‌های موسیقی گرفته تا طراحان عروسک و مد و لباس.

در این رویداد جهانی، گروه‌های هنری «فرخه»، «آوای موج»، «آنامیس»، «ارکستر سرانه» و «گروه عروسک‌های غول پیکر» فعالیت می‌کنند.

گروه‌ آوای موج به مدت سه روز در دو مجموعه madinatahan و
Barahat al janoub به مدت چهار روی صحنه رفتند. این گروه موسیقی همچنین در فیفا فن زون اجرا داشت.

 

گروه آنامیس (میناب) هم در کورنیش و استادیوم بن علی پیش از بازی ایران و ولز و در سوق واقف اجرا داشت.

گروه فرخه با اجرای حرکات موزون، در بهارات الجنوب و مدینتهان به مدت چهار روز روی صحنه رفتند. این گروه هنری همچنین در فیفا فن زون و استادیوم بن علی پیش و بعد از بازی ایران و ولز اجرا داشتند.

گروه ارکستر رسانه در افتتاحیه نمایشگاه ایران در کتارا روی صحنه رفتند و همچنین پنج شب اجرا در استیج مرکز فرهنگی هنری مسیلا و همچنین قطر مول را عهده‌دار بودند.
از دیگر برنامه‌های هنرمندان ایرانی در جریان رقابت‌های جام جهانی به گروه نقالی برمی‌گردد. این گروه با اجرای بهاره جهاندوست و مرشد ناری در شهرک فرهنگی کتارا اجرا داشتند.
عروسک‌های غول پیکر متعلق به گروه حامد زارعان است که در کورنیش به مدت پنج شب و در شهرک فرهنگی کتارا برای حاضران در جام‌جهانی اجرا دارند. این عروسک‌ها با گروه‌های مختلف موسیقی ایرانی و غیرایرانی نیز به اجرای برنامه پرداختند.

برپایی نمایشگاه مد و لباس و صنایع دستی از دیگر برنامه‌های هنرمندان ایرانی در قطر است. نمایشگاه اصلی در شهرک فرهنگی هنری کتارا برقرار است و مجموعه‌ای از ۱۰ طراح لباس برتر ایرانی در آن به نمایش درمی‌آید.

 

جام جهانی قطر ۲۰۲۲ از ۲۹ آبان ماه آغاز به کار کرده است و تا ۲۷ آذر ماه ادامه دارد. تیم ملی ایران فردا ـ سه‌شنبه ـ آخرین رقابت خود از مرحله گروهی را انجام می‌دهد و در صورت برد مقابل امریکا به طور قطع به مرحله بعد صعود می‌کند. تساوی در این بازی هم احتمال صعود ایران را زنده نگه می‌دارد.

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ آذر ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • یادداشت تلخ بابک صحرایی درباره یه روز با صدای گرشا رضایی

    تریبون هنر: بابک صحرایی که این روزها سوگوار از دست دادن مادر است، یادداشت تلخی را هم زمان با انتشار آهنگ «یه روز» با صدای گرشا رضایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، چهارمین و آخرین قطعه از آلبوم تازه گرشا رضایی به اسم «یه روز» به انتشار رسید. بابک […]

  • ساسی مانکن؛ آیا با یک فرد روبرو هستیم یا شبکه؟

    تریبون هنر: تسنیم نوشت: ساسی مانکن با نام اصلی ساسان حیدری یافته در سال‌های اخیر ثابت کرده که دست به دامن هر ابزار جنسی می‌شود تا بلکه بیشتر و بیشتر دیده و شنیده شود. سال ۱۳۹۹ یکی از کانال‌های تلگرامی گزارشی ویدیویی منتشر کرد که ایده اصلی آن طراحی یک […]

  • کنسرت روزبه بمانی

    تریبون هنر: ایسنا نوشت: فروش بلیت‌های کنسرت ۸۰۰ هزارتومانی در ایران، رفته‌رفته کنسرت رفتن را به یک تفریح لوکس تبدیل می‌کند و با این سیر افزایش قیمت غیر منطقی ناخودآگاه قشرهای مختلف جامعه از این شادی جمعی محروم خواهند شد. کنسرت و موسیقی یکی از بخش‌های جدایی ناپذیر زندگی انسان‌هاست […]

  • جزئیاتی عجیب از ساخت آهنگ برادران لیلا ساسی

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: با وجود آن‌که ساسی رد صریحی از خود به جای نمی‌گذارد اما خود یکی از بازیگردان‌های اصلی این پروژه‌هاست که نقشه‌راه‌های مختلفی را طراحی و پیاده می‌کند. ساسی با آهنگ برادران لیلا، به دنبال مقاصدی است که درنتیجه یک شکست در کارنامه‌اش رقم خورده است. او […]

  • گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند / یادداشت جعفر گودرزی
    گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند
    یادداشت جعفر گودرزی (رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران)

    تریبون هنر _ جعفر گودرزی: چه بگویم؟ چه بنویسم؟ از چه بگویم که اتفاق ،چنان تلخ و هولناک است که قلم در وصفش می شکند. همچون دل ما که از شکستگی ها لبریز شده…چه عمرهای ناتمام،چه ماندن های سختی، چه رفتن های بی شتاب و بی رحمانه ای، چه آرزوهای […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad