Ad


کدام هنرمندان ایرانی به جام‌جهانی رفتند؟

تریبون هنر: جام‌جهانی یک اتفاق ورزشی صرف نیست. رویدادی است که با محوریت ورزش جذاب فوتبال، محلی برای عرضه قابلیت‌های فرهنگی هنری کشورها محسوب می‌شود. با چنین نگاهی در جام‌جهانی قطر ۲۰۲۲ به موازات رقابت فوتبالیست‌های کشورمان در مستطیل سبز استادیوم‌ها، هنرمندان ایرانی نیز مشغول کاراند.

به گزارش تریبون هنر، در جام جهانی قطر هنرمندان کشورمان در عرصه‌های مختلف حضور دارند؛ از گروه‌های موسیقی گرفته تا طراحان عروسک و مد و لباس.

در این رویداد جهانی، گروه‌های هنری «فرخه»، «آوای موج»، «آنامیس»، «ارکستر سرانه» و «گروه عروسک‌های غول پیکر» فعالیت می‌کنند.

گروه‌ آوای موج به مدت سه روز در دو مجموعه madinatahan و
Barahat al janoub به مدت چهار روی صحنه رفتند. این گروه موسیقی همچنین در فیفا فن زون اجرا داشت.

 

گروه آنامیس (میناب) هم در کورنیش و استادیوم بن علی پیش از بازی ایران و ولز و در سوق واقف اجرا داشت.

گروه فرخه با اجرای حرکات موزون، در بهارات الجنوب و مدینتهان به مدت چهار روز روی صحنه رفتند. این گروه هنری همچنین در فیفا فن زون و استادیوم بن علی پیش و بعد از بازی ایران و ولز اجرا داشتند.

گروه ارکستر رسانه در افتتاحیه نمایشگاه ایران در کتارا روی صحنه رفتند و همچنین پنج شب اجرا در استیج مرکز فرهنگی هنری مسیلا و همچنین قطر مول را عهده‌دار بودند.
از دیگر برنامه‌های هنرمندان ایرانی در جریان رقابت‌های جام جهانی به گروه نقالی برمی‌گردد. این گروه با اجرای بهاره جهاندوست و مرشد ناری در شهرک فرهنگی کتارا اجرا داشتند.
عروسک‌های غول پیکر متعلق به گروه حامد زارعان است که در کورنیش به مدت پنج شب و در شهرک فرهنگی کتارا برای حاضران در جام‌جهانی اجرا دارند. این عروسک‌ها با گروه‌های مختلف موسیقی ایرانی و غیرایرانی نیز به اجرای برنامه پرداختند.

برپایی نمایشگاه مد و لباس و صنایع دستی از دیگر برنامه‌های هنرمندان ایرانی در قطر است. نمایشگاه اصلی در شهرک فرهنگی هنری کتارا برقرار است و مجموعه‌ای از ۱۰ طراح لباس برتر ایرانی در آن به نمایش درمی‌آید.

 

جام جهانی قطر ۲۰۲۲ از ۲۹ آبان ماه آغاز به کار کرده است و تا ۲۷ آذر ماه ادامه دارد. تیم ملی ایران فردا ـ سه‌شنبه ـ آخرین رقابت خود از مرحله گروهی را انجام می‌دهد و در صورت برد مقابل امریکا به طور قطع به مرحله بعد صعود می‌کند. تساوی در این بازی هم احتمال صعود ایران را زنده نگه می‌دارد.

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ آذر ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad