Ad

در جشنواره موسیقی فجر

حجت اشرف‌زاده در جشنواره موسیقی فجر: با افتخار یک زباله‌جمع کن هستم

گزارش تصویری در تریبون هنر

تریبون هنر: کنسرت حجت اشرف‌زاده در جشنواره موسیقی فجر برگزار شد.
به گزارش تریبون هنر، حجت اشرف‌زاده در کنسرت خود در سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر از آخرین اجرای برخی ترانه‌های قدیمی خود خبر داد و گفت: برخی از اجراهای امشب من برای آخرین بار در این کنسرت اجرا می‌شود؛ زیرا یک پروژه جدید را در نظر گرفته‌ایم که به زودی شاهد آن خواهید بود.

 

پس از پایان اجرای اولین آهنگ حجت‌اشرف‌زاده ضمن خوش‌آمدگویی به همه حاضران اظهار کرد: به شب عاشقانه‌های بی دل خوش آمدید، باعث افتخار که در این سالن برای عاشقان از عشق خواهم خواند.

پس از اجرای این ترانه این خواننده به حاضران گفت: صدای شما چقدر خوب است؛ پس برای همدیگر بخوانید، به قول جناب سعدی «تا وقت هست مغتنم شمارید». پس به هم نگاه کنید و بخوانید.

سپس اشرف‌زاده گفت: قطعه «تو را می‌پرستم» را تقدیم می‌کنم به تنها موجودی که پس از خداوند می‌شود گفت قابل پرستش و همیشه قابل ستایش است یعنی مادر.

این ترانه نیز با استقبال حاضرین و هم‌خوانی آنها رو به رو شد و سپس این خواننده از جمع خواست تا برای دختران جمع هم دست بزنند.

 

در ادامه حجت‌ اشرف‌زاده پس از خواندن ترانه «می‌دانم شبی در اوج زیبایی می‌مانی» گفت: برخی از اجراهای امشب من برای آخرین بار در این کنسرت اجرا می‌شود، زیرا یک پروژه جدید را در نظر گرفته‌ایم که انشاءالله به زودی شاهد آن خواهید بود. به همین منظور برخی آهنگ‌های قدیمی‌تر من امشب برای آخرین بار در این اجرای من‌ شاهد خواهید بود و خوشحالم که این اتفاق در کنار شما رقم می‌خورد.

 

حجت اشرف‌زاده: با افتخار یک زباله‌جمع کن هستم!

سپس وی با بیان اینکه من با افتخار بچه‌ شهرستانم ابراز کرد: امشب من و اعضای گروه خودم تصمیم گرفتیم موسیقی اقوام ایرانی را مهمان گوش‌های شما کنیم.

در همین راستا موسیقی‌های آذری، مازندرانی، گیلکی، جنوبی، کردی و لری توسط گروه موسیقیایی حجت‌ اشرف‌زاده نواخته شد.

در میان این ترانه‌ها زمان نواخته شدن ترانه مازندرانی این خواننده گفت: مراقب طبیعت ایران باشیم و خواهش می‌کنم زمان رفتن به طبیعت از کیسه زباله استفاده کنید. من با افتخار یک زباله جمع کن طبیعت ایرانم.

وی همچنین در زمان اجرای موسیقی کردها نیز یادآور شد: وقتی از موسیقی کردها حرف میزنم بی درنگ به یاد اورامانت سربلند آن می‌افتیم و موسیقی آنها در طول تاریخ همچون خودشان اسطوره وار درخشیده است.

 

در بخشی از این اجرا موسیقی ایل‌های بختیاری و قشقایی ‌نواخته شد که حجت اشرف‌زاده در مورد ترانه لرها اظهار کرد: من‌ وقتی موسیقی لری را از بچگی گوش می‌کردم به ویژه ترانه «باران باران» یاد باران صبحگاهی می‌افتادم.

 

سپس حجت اشرف‌زاده از موسیقی خراسان و ویژگی‌های آن‌ سخن گفت و افزود: امشب یک آواز کوتاه‌ که سابقه ۷۰۰ساله دارد را می‌خوانم که به زمان حمله مغول‌ها بازمی‌گردد. این ترانه در مقام درنا توسط خسرو آواز ایران استاد شجریان خوانده شده است که امیدوارم با خواندن من به استاد توهین نشود.

سپس ترانه خراسانی «الله مزار» و سپس ترانه «جان منی» را خواند.

 

 

باتوجه به درخواست‌های حضار برای ترانه «پرسون پرسون اومدم دم خونه‌تون» حجت‌اشرف‌زاده ابتدا گفت: نزدیک به چهارسال این ترانه را نخواندم اما دو بیت آهنگ را به خاطر درخواست شما عزیزان اجرا می‌کنم.

در ادامه هم این خواننده برجسته از میان ترانه‌های قدیمی خود بخشی از ترانه «شال» و «ماه بی تکرار» را به درخواست حاضرین اجرا کرد.

وی پس از اجرای این دو ترانه کفت: امشب مطمئن شدم که برای خانواده‌ام آواز خواندم چون‌ انرژی شما خیلی زیاد بود.

 

حجت اشرف‌زاده در بخشی از اجرای خود ابراز کرد: انشاالله به زودی در آینده در اجراهای ما حضور داشته ‌باشید تا کارهای جدید را برای شما اجرا کنیم. امیدواریم از این شب دل انگیز لذت برده باشید و برای شما خاطره‌ای خوبی ساخته باشیم و اگر کمبودی بود انشاءالله در کنسرت‌های بعدی جبران کنیم. ترانه آخر خود را به بچه‌های این جمع تقدیم می‌کنم، هرچند اندک هستند اما قدم روی چشم من‌ گذاشتند. انشاءالله که هیچ وقت این کودکان مهاجرت نکنند و بمانند و این کشور را بسازند و تا می‌توانند عاشقی کنند.

 

در ادامه گزارش تصویری از این کنسرت را می توانید در تریبون هنر ببینید

 

عکاس: ساره شرفی

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۵ بهمن ۱۴۰۲

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad