Ad


فیلم «خروج» با بازی گلشیفته فراهانی به دلیل تحریف زندگی حضرت موسی ممنوع شد

تریبون هنر:‌ تحریف زندگی حضرت موسی و انجیل باعث ممنوع شدن نمایش فیلم «خروج» شد. گلشیفته فراهانی یکی از بازیگران این فیلم است.

مصر فیلم حماسی انجیلی «خروج: خدایان و پادشاهان -Exodus: Gods and Kings» ساخته «ریدلی اسکات – Sir Ridley Scott» کارگردان و تهیه‌کننده انگلستانی را به دلیل آنچه آن را «عدم دقت تاریخی» خوانده ممنوع کرد.

گلشیفته فراهانی در این فیلم نقش آسیه همسر فرعون را بازی می کند.

«ان‌پی‌آر – NPR» نوشت وقتی کتابی از چاپ به روی پرده بزرگ می‌رود، داشتن کمی آزادی عمل در اقتباس از آن، چیزی غیر عادی برای فیلمسازان نیست اما اگر آن کتاب، انجیل باشد توجه‌های بیشتری را به خود جلب می‌کند، موضوع تفاوت دارد.

خروج: خدایان و پادشاهان یک فیلم حماسی انجیلی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی ریدلی اسکات است که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. بازیگران فیلم را علاوه بر گلشیفته فراهانی، کریستین بیل، جوئل اجرتون، جان تورتورو، آرون پال، بن مندلسون، سیگورنی ویور و بن کینگزلی تشکیل می‌دهد.

این فیلم که مراحل فیلم‌برداری آن به طور عمده در اسپانیا در اکتبر ۲۰۱۳ و با فیلمبرداری اضافی در استودیو پاین‌وود در انگلستان انجام شد، به تفسیری از داستان سفر خروج موسی از مصر و هدایت قوم بنی‌اسرائیل می‌پردازد.

خروج با بودجه ۱۴۰ تا ۲۰۰ میلیون دلاری و فروش ۲۶۸ میلیون دلاری در سراسر جهان، که در همان زمان اکران یعنی در دسامبر ۲۰۱۴ با نقدهای ضد و نقیضی از منتقدان مواجه شد، به نوشته ان پی آر (رادیو عمومی ملی مشهور به ان‌پی‌آر) در مصر ممنوع اعلام شده است.

ناظران با تصویری که در این فیلم از شکافته شدن دریای سرخ نشان داده می‌شود و آن را بر خلاف انجیل به جای تقدیر الهی، ناشی از زلزله به نمایش در می‌آورد، مخالفت کردند. این‌ها همچنین از تصویری که از دست داشتن‌یهودیان در ساخت اهرام مصر به نمایش می‌گذارد، عصبانی هستند.

رابرت آلتر پروفسور عبری به ان پی آر گفته که فیلم اسکات دقیقاً خروج نیست بلکه پانوراماست. او این فیلم را تا حدودی شبیه کلینت‌ ایستوود (بازیگر مشهور آمریکایی) وسترن خواند.

 

بیشتر بخوانید:

آخرین دوئل: ستم تاریخی به زن / یادداشت بابک صحرایی

خاندان گوچی؛ روایت زیبای یک نابودی / یادداشت بابک صحرایی

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۶ مهر ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad