Ad


اسپیلبرگ به تام کروز: تو با «تاپ گان: ماوریک» هالیوود را نجات دادی

تریبون هنر: استیون اسپیلبرگ به تام کروز گفت تو هالیوود را نجات دادی و فیلم جدیدت هم ممکن است ناجی کل صنعت سینما بوده باشد.

در مهمانی نهار نامزدهای امسال اسکار که استیون اسپیلبرگ و تام کروز هم حضور داشتند، این فیلمساز موفق از بازیگر سرشناس هالیوود تمجید کرد.

استیون اسپیلبرگ در این مراسم بعد از به آعوش کشیدن تام کروز به او گفت: «تو هالیوود را نجات دادی و شاید پخش سینمایی فیلم ها را نجات داده باشی. جدی می گویم. «ماوریک» شاید کل صنعت نمایش فیلم در سالن های سینما را نجات داده باشد.»

 

اسپیلبرگ و کروز که با فیلم‌های «فابلمن‌ها» و «تاپ گان: ماوریک» در رقابت اسکار امسال حضور دارند پیشتر در ۲ فیلم «گزارش اقلیت» و «جنگ دنیاها» با هم همکاری کرده بودند.

 

در ویدیویی که توسط کارتیکی گونسالوس کارگردان «چه کسی می‌تواند به بچه فیل‌ها نه بگوید!» که برای فیلمش نامزدی بخش بهترین مستند کوتاه را کسب کرده به اشتراک گذاشته شد؛ اسپیلبرگ در حال صحبت با تام کروز به وی می‌گوید: تو هالیوود را نجات دادی و ممکن است توزیع سینمایی را هم نجات داده باشی.

اسپیلبرگ در ادامه افزوده: جدی می‌گویم، «تاپ گان: ماوریک» ممکن است کل صنعت سینما را نجات داده باشد.

 

«تاپ گان: ماوریک» پس از «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» دومین فیلمی بود که پس از پاندمی کرونا در باکس‌آفیس جهانی بیش از یک میلیارد دلار فروش کرد. «مارویک» با فروش ۱.۴۸ میلیارد دلاری، یازدهمین فیلم پرفروش تاریخ سینمای جهان (بدون تعدیل نرخ تورم) است و با فروش ۷۱۸ میلیون دلار پنجمین فیلم پرفروش همه دوران در آمریکا شده است.

هرچند «راهی به خانه نیست» فروش بیشتری را ثبت کرد اما این فیلم مارول با حضور ۳ نسل از بازیگران مرد عنکبوتی اکران شد. گرچه «ماوریک» هم یک دنباله سینمایی برای فیلم «تاپ گان»‌ سال ۱۹۸۶ است، اما موفقیت فیلم از پیش روشن نبود و تشویق مردم موجب ادامه موفقیت فیلم شد و ماه‌ها در گیشه به اکران خود ادامه داد. پارامونت هم گفته است تماشاگرانی که بارها به تماشای فیلم «ماوریک» رفتند موجب فروش بالای آن شدند. تا چهارمین آخر هفته اکران این فیلم در سینماهای آمریکای شمالی ۱۶ درصد از تماشاگران بیش از یک بار و ۴ درصد آنها ۳ بار یا بیشتر فیلم را در سینما تماشا کرده بودند.

در نهار اسکار از حضور تام کروز استقبال زیادی شد و به جز اسپیلبرگ، چهره‌های دیگری چون برندان گلیسون، پل مسکال، باز لورمن، میشل یئو، آستین باتلر و خیلی‌های دیگر به سراغ وی رفتند تا مطمئن شوند عکسی مشترک از آنها گرفته می‌شود.

«تاپ گان: ماوریک» نامزد ۶ جایزه اسکار شده و «فابلمن‌ها» ۷ نامزدی کسب کرده است.

مراسم اسکار ۱۲ مارس(۲۱ اسفند) برگزار می‌شود.

تاریخ انتشار :۲۷ بهمن ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند / یادداشت جعفر گودرزی
    گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند
    یادداشت جعفر گودرزی (رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران)

    تریبون هنر _ جعفر گودرزی: چه بگویم؟ چه بنویسم؟ از چه بگویم که اتفاق ،چنان تلخ و هولناک است که قلم در وصفش می شکند. همچون دل ما که از شکستگی ها لبریز شده…چه عمرهای ناتمام،چه ماندن های سختی، چه رفتن های بی شتاب و بی رحمانه ای، چه آرزوهای […]

  • نگاه فراجنسیتی؛ برگ برنده سریال رحیل

    تریبون هنر: هنرآنلاین در نقدی بر وجوه زنانه سریال رحیل نوشت: در سال های اخیر و با افزایش حضور بانوان در عرصه هنر و فیلم و سریال، طبیعتا نیاز به درام هایی انسانی که بر مدار ویژگی های بانوان ایران زمین استوار گردد، بیش از قبل شده و این که […]

  • سرگیجه آلفرد هیچکاک: از شکست در گیشه و ناسزای منتقدان تا تبدیل شدن به بهترین فیلم تاریخ سینما

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سال هاست که از سرگیجه به کارگردانی آلفرد هیچکاک به عنوان یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای جهان یاد می شود اما هنگامی که اکران شد، خیلی ها به این فیلم و هیچکاک تاختند و از آن به عنوان اثری بد و ضعیف یاد […]

  • نگاهی روان‌شناسانه به نقش «طناز طباطبایی» در بی رویا

    تریبون هنر: چند روزی است که فیلم «بی‌رویا» در پلتفرم های نمایش خانگی شده؛ فیلم داستان زن جوانی به نام رویا با بازی طناز طباطبایی است. رویا همراه همسرش بابک قصد مهاجرت به دانمارک را دارد. اما ناگهان دختر جوانی با بازی طناز طباطبایی که حافظه‌اش را از دست داده […]

  • نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    یادداشت بابک صحرایی در فیلم امروز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی شبیه بازیگر توانایی است که ایفای یکی از نقش‌های مهم را بر عهده دارد. توجه ویژه مسعود کیمیایی به موسیقی و استفاده کارآمد از آن و در ادامه تأثیرگذاری‌اش بر خود جریان موسیقی باعث رخ دادن دو اتفاق شده است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad