Ad


اسپیلبرگ به تام کروز: تو با «تاپ گان: ماوریک» هالیوود را نجات دادی

تریبون هنر: استیون اسپیلبرگ به تام کروز گفت تو هالیوود را نجات دادی و فیلم جدیدت هم ممکن است ناجی کل صنعت سینما بوده باشد.

در مهمانی نهار نامزدهای امسال اسکار که استیون اسپیلبرگ و تام کروز هم حضور داشتند، این فیلمساز موفق از بازیگر سرشناس هالیوود تمجید کرد.

استیون اسپیلبرگ در این مراسم بعد از به آعوش کشیدن تام کروز به او گفت: «تو هالیوود را نجات دادی و شاید پخش سینمایی فیلم ها را نجات داده باشی. جدی می گویم. «ماوریک» شاید کل صنعت نمایش فیلم در سالن های سینما را نجات داده باشد.»

 

اسپیلبرگ و کروز که با فیلم‌های «فابلمن‌ها» و «تاپ گان: ماوریک» در رقابت اسکار امسال حضور دارند پیشتر در ۲ فیلم «گزارش اقلیت» و «جنگ دنیاها» با هم همکاری کرده بودند.

 

در ویدیویی که توسط کارتیکی گونسالوس کارگردان «چه کسی می‌تواند به بچه فیل‌ها نه بگوید!» که برای فیلمش نامزدی بخش بهترین مستند کوتاه را کسب کرده به اشتراک گذاشته شد؛ اسپیلبرگ در حال صحبت با تام کروز به وی می‌گوید: تو هالیوود را نجات دادی و ممکن است توزیع سینمایی را هم نجات داده باشی.

اسپیلبرگ در ادامه افزوده: جدی می‌گویم، «تاپ گان: ماوریک» ممکن است کل صنعت سینما را نجات داده باشد.

 

«تاپ گان: ماوریک» پس از «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» دومین فیلمی بود که پس از پاندمی کرونا در باکس‌آفیس جهانی بیش از یک میلیارد دلار فروش کرد. «مارویک» با فروش ۱.۴۸ میلیارد دلاری، یازدهمین فیلم پرفروش تاریخ سینمای جهان (بدون تعدیل نرخ تورم) است و با فروش ۷۱۸ میلیون دلار پنجمین فیلم پرفروش همه دوران در آمریکا شده است.

هرچند «راهی به خانه نیست» فروش بیشتری را ثبت کرد اما این فیلم مارول با حضور ۳ نسل از بازیگران مرد عنکبوتی اکران شد. گرچه «ماوریک» هم یک دنباله سینمایی برای فیلم «تاپ گان»‌ سال ۱۹۸۶ است، اما موفقیت فیلم از پیش روشن نبود و تشویق مردم موجب ادامه موفقیت فیلم شد و ماه‌ها در گیشه به اکران خود ادامه داد. پارامونت هم گفته است تماشاگرانی که بارها به تماشای فیلم «ماوریک» رفتند موجب فروش بالای آن شدند. تا چهارمین آخر هفته اکران این فیلم در سینماهای آمریکای شمالی ۱۶ درصد از تماشاگران بیش از یک بار و ۴ درصد آنها ۳ بار یا بیشتر فیلم را در سینما تماشا کرده بودند.

در نهار اسکار از حضور تام کروز استقبال زیادی شد و به جز اسپیلبرگ، چهره‌های دیگری چون برندان گلیسون، پل مسکال، باز لورمن، میشل یئو، آستین باتلر و خیلی‌های دیگر به سراغ وی رفتند تا مطمئن شوند عکسی مشترک از آنها گرفته می‌شود.

«تاپ گان: ماوریک» نامزد ۶ جایزه اسکار شده و «فابلمن‌ها» ۷ نامزدی کسب کرده است.

مراسم اسکار ۱۲ مارس(۲۱ اسفند) برگزار می‌شود.

تاریخ انتشار :۲۷ بهمن ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad