Ad


تغییر قوانین آکادمی در پی حواشی اسکار ۲۰۲۳ / تریبون هنر

تریبون هنر: آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار پس از نامزدی جنجالی «آندره‌آ ریسبرو» برای بهترین بازیگر زن جوایز اسکار ۲۰۲۳، مهم ترین تغییر قوانین خود را در مورد کمپین‌های تبلیغاتی اسکار اعلام کرد.

به گزارش تریبون هنر به نقل از گاردین، این تغییرات و شفاف‌سازی‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که چندین اتفاق به عنوان احتمالاً نقض قوانین مربوط به کمپین‌های تبلیغاتی توسط نامزدهای جوایز اسکار امسال روی داد، از جمله نامزدی «آندره‌آ ریسبرو» برای بازی در فیلم «به لزلی» پس از حمایت مستقیم چهره‌های مطرحی چون «کیت وینسلت»، «امی آدامز» و «گوئینت پالترو» از این فیلم مستقل و کم‌هزینه .

این بازیگر بریتانیایی در ابتدا به عنوان یک مدعی برای نامزدی شاخه بهترین بازیگر زن شناخته نمی‌شد و برخی معتقدند کمپین سنگین تبلیغاتی چند بازیگر سرشناس برای او موجب شد که «ریسبرو» به قیمت حذف بازیگران سیاه پوست، سرانجام نامزد جایزه اسکار شود، هر چند آکادمی در نهایت با بررسی این موضوع نامزدی او را تائید کرد.

اتفاق دیگر مربوط به «جری بروکهایمر» تهیه‌کننده فیلم «تاپ گان: ماوریک» است که میزبان یک مهمانی در خانه خود در بورلی هیلز در اواخر فوریه با حضور چندین رای دهنده اسکار بوده است. طبق اساسنامه آکادمی پس از انتشار نامزدهای اسکار، کمپین‌ها نمی‌توانند اعضای آکادمی را برای شرکت در مهمانی‌ها، شام‌، ناهار یا سایر رویدادهای غیر نمایشی که فیلم‌های نامزد شده را تبلیغ می‌کنند دعوت کنند.

مورد آخر نیز مربوط به «میشل یئو» بازیگر برنده اسکار بهترین بازیگر زن امسال است که در آخرین روز رای‌گیری اسکار، تصویری از مطلب مجله «وُگ» را به اشتراک گذاشت که عملکرد او را ستایش می‌کرد و به‌طور مشخص توضیح می‌داد که چرا رقیب او «کیت بلانشت» نباید برنده شود. طبق قوانین، ارجاع به رقبا در رسانه‌های اجتماعی توسط نامزدها یا تیم‌های تبلیغاتی فیلم مجاز نیست و «میشل یئو» نیز مطلب خود را پس از مدتی حذف کرد.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

اتفاقات عجیب در پشت پرده اسکار ۲۰۲۳

آکادمی اسکار درباره نامزدی مشکوک تصمیم گرفت

تغییرات جدید شامل شفاف‌سازی قوانین پیرامون رویدادها و گردهمایی‌های خصوصی است که اعضای آکادمی در آن حضور دارند: اکنون آکادمی به افراد اجازه می‌دهد رویدادهایی را برگزار کنند که رویدادهایی رسمی نیستند، اما استودیوها و شرکت‌ها از تامین مالی، سازماندهی یا تائید آنها منع شده‌اند.

قوانین پیرامون رسانه‌های اجتماعی همچنان پا بر جاست، اما مقررات جدید آکادمی بیان می‌کند که اعضا نمی‌توانند از رسانه‌های اجتماعی برای «تشویق یا دلسرد کردن اعضا برای رأی دادن به فیلم، اجرا یا دستاوردی استفاده کنند.»

رای دهندگان دیگر نمی توانند در مورد انتخاب‌های خود به طور ناشناس با رسانه ها صحبت کنند و طبق مقررات جدید: «شما نمی‌توانید ترجیحات رای خود و ترجیحات رای دادن سایر اعضا را در یک انجمن عمومی مورد بحث قرار دهید. این شامل مقایسه یا رتبه بندی فیلم های سینمایی، اجراها یا دستاوردها در رابطه با رای گیری و همچنین شامل صحبت با مطبوعات به صورت ناشناس است».

استودیوها اکنون فقط می‌توانند چهار نمایش (معمولاً آنهایی که توسط یک سلبریتی میزبانی می‌شوند) در دوره پیش از نامزدی برگزار کنند، اما قوانین جدید تعداد نامحدودی از جلسات پرسش و پاسخ را در طول فصل رای‌گیری امکان پذیر می‌سازد، تا زمانی که این برنامه‌ها میزبانی نداشته باشد.

شورای حکام آکادمی از میزبانی رویدادهای خصوصی، گردهمایی‌ها، نمایش‌ها یا نظارت بر یک رویداد کاملاً منع شده است مگر اینکه مستقیماً با یک فیلم درگیر باشند.

آکادمی در بیانیه ای اعلام کرد: آکادمی این مقررات تبلیغاتی را برای اسکار ۹۶ بازبینی کرده است تا عدالت و شفافیت را در مورد نحوه تبلیغ شرکت‌های فیلم و افرادی که مستقیماً با فیلم‌های سینمایی واجد جوایز مرتبط هستند، اعمال کند.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad