Ad

روزی روزگاری در هالیوود

فیلم «تارانتینو» به بخش رقابتی کن اضافه شد

فهرست فیلمهای کن 2019 کامل شد

تریبون هنر: فهرست فیلمهای حاضر در هفتاد و دومین دوره جشنواره فیلم کن با اضافه شدن دو فیلم به بخش رقابتی و همچنین چند فیلم به بخش های نوعی نگاه، نمایشهای ویژه و نمایش نیمه شب کامل شد.

فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» جدیدترین ساخته «کوئنتین تارانتینو» که حضور آن در جشنواره کن در هاله‌ای از ابهام قرار داشت در نهایت به جشنواره رسید و به عنوان یکی از فیلم‌های بخش رقابتی برای کسب جایزه نخل طلای بهترین فیلم رقابت می‌کند.

داستان فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» درباره گروه تبهکار «منسون» به سرکردگی «چارلز منسون» است که در اوت ۱۹۶۹ در یک شب چندین نفر را در یک سکونت‌گاه هالیوودی متعلق به «رومن پولانسکی» کارگردان مطرح لهستانی-فرانسوی سلاخی کردند که یکی از این افراد «شارون تیت» همسر باردار «پولانسکی» بود. «پولانسکی» برای مدتی به اشتباه تصور می‌کرد که «بروس لی» احتمالاً قاتل همسر وی بوده است.

«آل پاچینو»، «مارگو روبی»، «کرت راسل»، «داکوتا فانینگ»، «تیم رأس» و «بروس درن» ترکیب بازیگران مطرح این فیلم را در کنار بازیگران اصلی یعنی «لئوناردو دی‌کاپریو» و «برد پیت» تشکیل می‌دهند.

اما دیگر فیلم اضافه شده به بخش رقابتی کن ۲۰۱۹، فیلم «مکتوب عشق من: اینترمتسو» ساخته «عبدالطیف کشیش» است. این کارگردان فرانسوی اولین فیلم از سه گانه «مکتوب» را به جشنواره ونیز برد اما با قسمت دوم با نام «مکتوب عشق من: اینترمتسو» بار دیگر به کن بازخواهد گشت، جایی که در سال ۲۰۱۳ با فیلم «آبی گرم‌ترین رنگ است» برنده نخل طلا شد.

در بخش نوعی نگاه جشنواره کن نیز فیلم «نور ابدی» ساخته «گاسپار نوئه» کارگردان مطرح فرانسوی-آرژانتینی به همراه «یک بار در تروبشوسکی» به کارگردانی «لاریسا سادیلوا» از روسیه به فهرست فیلم‌های اضافه شده‌اند.

«chicuaroted» به کارگردانی «گاوئل کارسیا برنال»، «رشته کوه‌ی رؤیا» به کارگردانی «پارتریشو گازمن»، «آتش روی یخ» ساخته «لیلا کانرز» و «۵۸» از «دان کراوس» نیز آثار هستند که به فهرست فیلم‌های بخش نمایش‌های ویژه اضافه شدند.

هفتاد و دومین جشنواره فیلم کن از تاریخ ۱۴ می (۲۴ اردیبهشت) با نمایش فیلم «مرده‌ها نمی‌میرند» به کارگردانی «جیم جارموش» در مراسم افتتاحیه آغاز به کار می‌کند و تا ۲۵ می (۴ خرداد) ادامه خواهد داشت.

تاریخ انتشار :۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب‌ها:, , , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad