Ad


کدام فیلم ایرانی برای معرفی به اسکار انتخاب شده؟

تریبون هنر: معرفی نماینده سینمای ایران به اسکار در انتظار تعیین اعضای کمیته انتخاب و تشکیل جلسه در بنیاد سینمایی فارابی است.

در هفته‌های گذشته بعضی کشورها فیلم‌های خود را برای رقابت در اسکار ۲۰۲۲ معرفی کرده‌اند و در بین آن‌ها اکوادور نخستین کشوری بود که فیلم اسپانیایی زبان «زیردریایی» ساخته «آلفردو لئون لئون» را به عنوان نماینده خود برای دور جدید جوایز اسکار در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی معرفی کرد.

لهستان، آلمان، صربستان، مراکش، کامبوج، اوکراین، آلبانی، ایرلند، قرقیزستان، اسلوونی و کلمبیا دیگر کشورهایی هستند که نمایندگانشان برای اسکار سال آینده مشخص شده است و در حالی که یک ماه تا پایان مهلت اعلام شده از سوی آکادمی اسکار باقی مانده، از ایران فعلا فیلمی معرفی نشده است.

در این باره رائد فریدزاده – معاون امور بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی – در پاسخ به اینکه چه زمانی نماینده ایران برای شرکت در اسکار معرفی می‌شود؟ بیان کرد:‌ ما یک مهلتی برای معرفی ارسال فیلم داریم و در حال حاضر برای پروسه انتخاب فیلم، نامه‌نگاری‌های اولیه هم با وزارت ارشاد برای دریافت فیلم‌ها و هم با خانه سینما برای معرفی افراد انجام شده است.

او درباره اینکه آیا افراد کمیته تصمیم‌گیر مشخص شده‌اند؟ گفت: در حال مذاکره و منتظر دریافت جواب قطعی هستیم تا براساس زمان بندی جلسه‌ها تشکیل شوند.

فریدزاده درباره اینکه آیا مسئولیت این انتخاب همچنان برعهده فارابی است و همان‌طور که بارها به عنوان درخواست صنوف مطرح بوده، به خانه سینما محول نمی‌شود؟ توضیح داد:‌ بنیاد سینمایی فارابی نهاد مورد تایید اسکار است که جلسات مربوط در آنجا تشکیل می‌شود و اعضا هم توسط خانه سینما معرفی می‌شوند، اما نهادی که فیلم را به اسکار معرفی می‌کند و مورد تایید این آکادمی قرار دارد، بنیاد سینمایی فارابی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ مهلت نهایی برای ارسال فیلم اول نوامبر است که ما باید فیلم را تا آن زمان معرفی کرده باشیم، یعنی باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که پخش‌کننده فرصت لازم برای تهیه اقلامی که باید به اسکار ارائه شود را در اختیار داشته باشد.

 

طبق قوانین معمول آکادمی، فیلم ها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۲، باید در حد فاصل بین اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۲ دی ۱۳۹۹ تا ۱۰ دی ۱۴۰۰) در کشور مبدا حداقل هفت روز اکران سینمایی داشته داشته باشند اما بر اساس قوانین نود و چهارمین دوره جوایز سینمایی اسکار و برای تسهیل حضور آثار سینمایی در این جوایز در شرایط کنونی، فیلم ها برای معرفی رسمی برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی الزاما نیاز به اکران در کشور مبدا ندارند و در صورتی که در یکی از کشورها (غیر از آمریکا و کشورهای تحت قلمرو آن) به مدت حداقل هفت روز پیایی اکران تجاری داشته باشند، در صورت داشت دیگر شرایط، واجد معرفی به عنوان نماینده رسمی کشور معرفی کننده، خواهند شد.

آخرین مهلت معرفی نماینده رسمی کشورها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار، اول نوامبر (۱۰ آبان) است. نامزدهایی نهایی اسکار ۲۰۲۲ روز ۸ فوریه ۲۰۲۲ (۱۹ بهمن) و مراسم اسکار نیز ۲۷ مارس ۲۰۲۲ (۷ فروردین) برگزار می شود.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۰ مهر ۱۴۰۰

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص وقتی برای شخصی شناخته شده رخ می‌دهد. به گزارش تریبون هنر، گرچه بسیاری از سلبریتی‌ها سرنوشت تراژیکی داشته‌اند، اما بررسی‌های […]

  • فیلم آسمان غرب

    تریبون هنر: «آسمان غرب» پس از سال‌ها در سینمای ایران در قالب یک اکشن جنگی، هوایی، روایتی قهرمان‌محور از حماسه‌آفرینی شهید علی‌اکبر شیرودی، خلبان کبرای هوانیروز ارتش و گروه هم‌رزمانش را در روزهای نخست و غافلگیرانه شروع جنگ در غرب کشور برای حفظ وطن به تصویر می‌کشد. میلاد کی‌مرام، امیرحسین […]

  • فیلم پرویزخان

    تریبون هنر: بعد از مدت ها بار دیگر نوبت به یک فیلم سینمایی ورزشی رسیده ؛ فیلم «پرویز خان» ساخته علی ثقفی که برشی است از زندگی زنده یاد پرویز دهداری، مرد اخلاق فوتبال ایران. خوشبختانه این فیلم در چهل و دومین جشنواره فجر توانست جوایز یادی کسب کند. حافظه […]

  • ناصرالدین‌شاه؛ دستاویز جدید ساسی‌مانکن برای وایرال شدن

    تریبون هنر: هدیه عید امسال «ساسی‌مانکن» به طرفدارانش قطعه‌ای است به سیاق آهنگ‌های پنج سال گذشته‌اش، مملو از تکیه‌کلام‌های بی‌پروای جنسی که این روزها با توسل به گریم‌های مشابه دو شخصیت تاریخی و ساخت کلیپی بی‌ربط به آنچه می‌خواند، در حال دست به دست شدن در فضای مجازی است.   […]

  • نگاهی به فیلم «دروغ‌های زیبا» ساختۀ مرتضی آتش‌زمزم

    تریبون هنر: فیلم «دروغ‌های زیبا» در بازتاب همزیستی فرهنگی میان دو خانوادۀ مسلمان و بودایی، جاذبۀ خاص خودش را دارد و در روایت آن موفق بوده است. این همزیستی و دوستی و نزدیکی تا جایی است که شاید مدت‌ها متوجه نشویم، این دو خانواده از دو کیش و آیین متفاوت‌اند. […]

Ad
Ad
Ad
Ad